Колко 156/147/GT има продадени чисто нови от Ауто Италия и впоследствие от ММ, та да представляват представителна извадка?!? Ако говориш за 159, попродадоха тва-онова, но за 156 - абсурд! Мога да се обзаложа, че продадените чисто нови 156-ци от официалните дилъри - Вантотрейд и Ауто Италия, за времето в което се произвеждаше модела не надхвърлят 30-35 броя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
АЛФА 156 ПО-ЗДРАВА ОТ ПАСАТ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от JACCOMO Покажи съобщениеТи па направи егати смотаното сравнение.Аре кажи ми тогава що няма таксита Алфи а повечето са Опел и Фолквагент?Щото за 700 000км тая алфа ще счупи окачването 30 пъти и пак няма да е като хората!Алфата си е кола да ти прай кеф а не да и сметаш разходите.Ако мислиш секи месец да и дърпаш чертата колко си нялал в нея по добре я продай,ако не трай си там и карай и си прай кефа и това е!Говориме си глупости тука,неща които са доказвани 1000 пъти и то не в 1 отношение!Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06
Comment
-
Първоначално публикувано от JK Покажи съобщениеВ Плевен имаше една 146 такси и таксиджията беше споделил, че за 100 000 км не е сменял нищо по окачването. А в Плевен не са много добри пътищата
Моята я купих преди повече от 4 години и съм я карал към 80000 км и не съм правил ремонт на окачването с изключение на 2 предни амортесьора, но в момента вече доста се разтропа и ще я вкарвам в бокса за ремонт, така че съм жив пример за здраво окачване"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеМо кво твстват 2.4 20 в ЖТД,и на 20 000 км се чупи мотора,подменят го гаранционно и теста продължава,ма фрапантното е че се случва точно на тази кола,немците и без тва не обичат АлфаНекадърност на немските ти колеги
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
Comment